Gastenboek

Bedankt dat je mijn website bezoekt. Schrijf hier een groet in het gastenboek door op de blauwe knop te klikken. Je kunt ook een foto bij je groet zetten.
Geschreven door Danniella, 9. dec, 2018
Nice site
E-mail:
Geschreven door Briana, 14. jul, 2018
Zoek een groep mensen die je uitdagen en inspireren; besteed veel tijd met hen, en het zal je leven veranderen.
Geschreven door Lina Schlosser, 2. feb, 2018
Bedankt voor alles informatief en ik heb veel geleerd en ben blij dat ik hier een aantal ideeën kon krijgen, leuke site.
Geschreven door Hanneke mol, 3. mrt, 2017
Gewoon even een vette pluim voor jullie!
Veel suxes met jullie werk,
hartelijke groet,Hanneke Mol.
Stichting Hanna,Dierentehuis de 8e Hemel.
E-mail:
Geschreven door Marytuten, 1. dec, 2016
Bedankt voor alle informatieve en geweldige ideeën die ik heb veel geleerd en ik ben blij dat ik was in staat om uw site te vinden!
Geschreven door Marquita Ochoa, 15. nov, 2016
Bedankt voor alle informatieve en geweldige ideeën die ik heb veel geleerd en ik ben blij dat ik was in staat om uw site te vinden!
Geschreven door sokuvo, 7. sep, 2016
Leuke site proficiaat.
Geschreven door VernieRobins, 9. jul, 2016
Dit is het dierenrijk. Als dieren.
E-mail:
Geschreven door Mary Sanders, 1. mei, 2016
Hallo lieve dierenvrienden, Ik heb jullie via Facebook gevonden. Even rondgekeken. Jullie doen zo'n goed werk ! Ik ga vandaag nog mijn donatie overmaken en wordt vaste donateur. Dan weet ik zeker dat mijn geld goed terecht komt ! Dankjewel voor jullie goede wil !
E-mail:
Geschreven door Kasandra, 1. apr, 2016
Ik opstaan in de ochtend verscheurd tussen de wens om de wereld te verbeteren en een verlangen om de wereld te genieten. Dit maakt het moeilijk om de dag te plannen.
E-mail:
Geschreven door Jaqueline von Chrismar, 24. dec, 2014
Voor de zekerheid stuur ik via deze weg mijn mail adres!

Liefs,
Jaquelin
E-mail:
Geschreven door evelien, 7. sep, 2014
Hallo,

Ik heb een probleem met mijn kitten. Zou u contact op kunnen nemen met mij? Ik wil haar niet weg doen en het lijkt alsof u er wel verstand van heeft haha.

Alvast bedankt
E-mail:
Geschreven door Ankie Buiting, 13. aug, 2014
Hallo Lenicka,

Ik wil graag dieetvoer van Hill's dat ik over heb na het overlijden van mijn kat doneren. Het gaat om blikjes versvoer en een zak droogvoer.
E-mail:
Geschreven door Meldpunt Schadelijk Geluid, 15. mrt, 2014
Een pieptoon dat niet iedereen kan horen zorgt voor grote burenruzies. Vooral jongeren en kinderen hebben veel last van geluiden van een kattenverjager. Een klein piepkastje dat met een geluidsbox in de tuin kan worden neergezet. Met een harde pieptoon van 140 decibel (hoogfrequent geluid) zouden katten uit de tuin worden gehouden. Omdat jongeren deze pieptoon ook kunnen horen worden zij eveneens uit de tuin gehouden. De pieptoon is zeer pijnlijk aan het gehoor en zorgt o.a. voor oorsuizingen, oorpijn en hoofdpijn. Het geluid is volgens diverse KNO artsen schadelijk. Meer informatie kunt u inwinnen op http://www.pieptonen.nl
E-mail:
Website:
Geschreven door Monique Freericks, 9. mrt, 2014
Hoi Lenicka,

Ik heb via een veiling voor een goed doel een kattenmandje gekocht dit komt binnenkort jouw kant op! Het is zwart met oranje als ik het goed heb. Hoop dat alles goed gaat! Groetjes en veel sterkte xxx
E-mail:

Nieuwe reacties

21.01 | 13:17

Hi Lenicka, Sinds maart 2020 hebben wij een kat met aids in ons huishouden. Het gaat nu erg goed met hem en wij hopen dat wij nog lang van hem kunnen genieten!

05.12 | 21:29

info@kattenbos.nl !!!!! in vorig mailtje staat een n teveel

05.12 | 21:27

Je moet een mailtje sturen met uitgebreide informatie over de kat en waarom hij/zij weg moet naar info@kattennbos.nl Je krijgt dan een reactie met informatie.

05.12 | 19:59

wat moet ik doen om een kat hierheen te brengen? en hoeveel kost het?