1993-2022 29 jaar Stichting Kattenbos

Ondanks de corona uitvallen om mij heen is het gewone werk  - de verzorging van de katten - gewoon doorgegaan met al het lief , maar ook het leed wat helaas bij het opvangen van katten met een latent virus in allerlei stadia blijkt te horen.
Na 29 jaar was de hoop dat eindelijk alle buitenlopende ongecastreerde katers die door hun vechtgedrag voornamelijk verantwoordelijk zijn voor de verspreiding van FIV d.m.v. een wettelijke bepaling niet meer los buiten zouden mogen lopen en indien wel , onmiddellijk bij een vangactie of klacht van derden ,gecastreerd zouden mogen worden zonder de 14 dagen bewaar tijd waarbinnen de eigenaar zijn ongecastreerde kater weer ongegeneerd op kan halen.

Ondanks al het leed wat de verspreiding van het virus met zich meebrengt is er nergens een prioriteit om het probleem aan te pakken.

Vreemd , want het zou het zwerfkatten probleem ook meteen aanpakken.

Teken en deel s.v.p. de petitie , dat is het mooiste cadeau wat u ons kunt geven.

https://secure.avaaz.org/community_petitions/nl/Het_Nederlandse_Parlement_Voorzitter_2de_kamer_Alle_Politieke_Partijen_Wettelijke_verplichting_tot_castratie_van_alle_bu/?fbclid=IwAR3DbRCKjU2X4NF8D7_UxmIoWRlzQYA4yOeNi5XsBeFfzznnBGPeRj8E4Ns

 

Nieuwe reacties

21.01 | 13:17

Hi Lenicka, Sinds maart 2020 hebben wij een kat met aids in ons huishouden. Het gaat nu erg goed met hem en wij hopen dat wij nog lang van hem kunnen genieten!

05.12 | 21:29

info@kattenbos.nl !!!!! in vorig mailtje staat een n teveel

05.12 | 21:27

Je moet een mailtje sturen met uitgebreide informatie over de kat en waarom hij/zij weg moet naar info@kattennbos.nl Je krijgt dan een reactie met informatie.

05.12 | 19:59

wat moet ik doen om een kat hierheen te brengen? en hoeveel kost het?